kuchkova- vip-brother-254792ВЕЧЕ СЪМ ЗВЕЗДА И ОСТАВЯМ СЛЕДА

Момичетата, с които преди Кучкова деляла и залъка си, сега не искали да чуят за нея, научи „Блясък”. След като станала плеймейтка, Елена толкова си повярвала, че започнала да демонстрира арогантно самочувствие пред най-близките си. Тя подминавала доскорошните си приятелки и обяснявала, че вече не може да общува с момичета от простолюдието, защото била станала голяма звезда, която трябва да се грижи за своя имидж и да контактува само с „големи хора”, кълнат се свидетели.

Единствената цел на моделката била да се възползва ^ на максимум от възможността, която е получила – да се отърка в родния хайлайф, и не можела да си представи и за миг какво би се случило, ако медиите не проявят интерес към нея. Нещо повече! Блондинката била готова буквално на всичко, за да стане известна и да бъде показвана по телевизията и в списанията. Нейна бивша близка разкри, че титлата й е купена от заможен бизнесмен. За голямата чест, която получила, и дадения й шанс да се изстреля в светските среди Ели се отблагодарила на господина по подобаващ начин, издава още ексдружката й.

ПРОФЕСИЯ „КУЧКОВА”
Макар професионалните ангажименти – най-вече рекламни кампании и фотосесии, на еротичната моделка да се броят на пръсти, тя се радва на доста приличен и далеч над средния стандарт на живот. „Блясък” я попита директно как си го позволява и кой я спонсорира? „Модел съм и снимам в момента”, заяви Кучкова. „Е, и приятелят ми ми помага, но не ме издържа на 100%, което мисля, че е нормално”, допълни още Ели. Припомняме, че в миналото еротичната моделка си изкарваше хляба с танц.

Любословие по сп. Блясък | стр. 14; 15 |07.10.2014

[spider_facebook id=”1″]