boiko_borisovНека да бъдем по-господари на мълчанието и пестеливи на думи. Ситуацията е толкова тежка. Въпросът е дали ще имаме политическа култура и зрялост в името на хората да направим нещо стабилно. Това каза на пресконференция председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Умолявам лидерите на партиите – да почакаме няколко дена, да видим истинските резултати – ще има промени и в тях, според мен.„Те прекрасно знаят, че има да се решават проблеми с НЕК, с бюджета, с дефицити в министерствата, с НЗОК. Ако другите партии имаха по 20-30 %, избирателната активност щеше да е 100 %. Не аз съм им виновен”, посочи Бойко Борисов.

„Готов съм да направя всичко необходимо. Полезният ход е тези, които имат по-малки резултати, да си дадат оценка за представянето, да знаят, че благодарение на техния нисък резултат са се разредили толкова гласовете”, добави той.
„Виждате – в градовете ГЕРБ печели. Като БСП не искат, като Реформаторите не искат, ние не искаме с ДПС и става така, че не стига с малките”, каза Бойко Борисов.

„Искам да управлявам и то лично аз. Страхът щеше да е, ако ви кажа, че изваждам Миро Найденов и да го направим премиер. Имам подкрепата от Европа – да измъкнем България”.

[spider_facebook id=”1″]