Vanity_Fair_008С началото на есента TV1000 отново ще предложи първокласни забавления. Един удостоен с „Оскар” и още три завладяващи драматични филма очакват зрителите през октомври.

Програмата започва на 6 октомври, в 21:00 ч. с наградената с „Оскар” романтична драма „Изкупление”. Изпепеляващата любов стои в дъното на сюжета на филма. Именно тя подтиква към необмислени действия младо момиче, в чиято роля виждаме прелестната Кийра Найтли. Влюбено в обожателя на по-голямата си сестра, то обвинява мъжа в престъпление, което не е извършил и по този начин променя живота и на тримата герои.

Компанията на красивите актриси се допълва от Рийз Уидърспун в ролята на хитра изкусителка в „Панаир на суетата”. Популярното заглавие по забележителното произведение, превърнало в световна класика, ще бъде излъчено на 13 октомври, в 21:00 ч. То ще ни пренесе в Лондон в началото на 19 век. Особено примамливото за това време английско общество предизвиква израснало в бедност момиче (Рийз Уидърспун) да си служи с много хитрост и да използва цялата си сексапилност, за да се издигне в него.

Една премиерна биографична премиера ще могат да гледат зрителите на TV 1000 на 20 октомври, от 21:00 ч. В „Отвъд морето” те ще видят Кевин Спейси, както като режисьор, така и в главната роля на лентата. Филмът е базиран върху интригуващия живот и кариерата на легендарния певец, автор на песни и актьор Боби Дарин.

Октомврийската програма ще завърши с номинирания за „Оскар” „Нещо истинско” на 27 октомври, в 21:00 ч. Две легендарни актриси – Мерил Стрийп и Рене Зелуегър, ще покажат борбен дух и вътрешна сила. Когато майката (Мерил Стрийп) заболява от рак, се налага дъщерята (Рене Зелуегър) да се грижи за нея. След завръщането й у дома излизат наяве отдавна погребани семейни тайни. Това полага на преоценка живота на двамата родители.