Сега четете
„Защото Велико Търново ми е дало всичко”

„Защото Велико Търново ми е дало всичко”

v.lecheva poziciaВелико Търново ми е дало всичко! Тук съм родена, оттук започват спортните ми успехи, тук са моите роднини, близки и приятели. Тук хората ми гласуваха доверие през 2005 година и ме избраха за народен представител. Мисля, че го оправдах. Хората ме познават и знаят, че няма да ги подведа. За мен е важно над 60% от децата да бъдат обхванати в редовни спортни занимания. За мен е важно училищните дворове и салони да бъдат изградени по определен стандарт. За мен е важно всяко 10-годишно дете да може да плува. За мен е важно всички спортни клубове да участват в програмите за развитието на детско-юношеския спорт.

За мен е важно възпитаниците на спортните училища да имат и реална възможност за професионална реализация. За мен е важно да се увеличат парите, отпускани от държавата за спорт за всеки ученик и студент. За мен е важно Велико Търново да стане основен център на културата и туристическия живот у нас. За мен е важно хълмът Трапезица да бъде реставриран и социализиран, защото той има огромен туристически и икономически потенциал.

За мен е важно хората да се чувстват спокойни и сигурни. За мен е важно те да дават всекидневно оценката си за моята работа. Участвам в листата на коалиция “БСП лява България”, защото БСП винаги е била моята партия!

Вижте и

Не съм била член на друга. Никоя друга партия не е с толкова изострена социална чувствителност. За БСП социалната справедливост и солидарност не са празни понятия, част от програмата и платформата й, а реална възможност да защити интересите на хората и да изпълни техните очаквания.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре