Сега четете
Глобул Рали Тийм продължава с участието си в купата на Европа

Глобул Рали Тийм продължава с участието си в купата на Европа

Отборът на Крум Дончев, Петър Йорданов и техния Форд Фиеста Р5 ще вземе участие този уикенд в 47-ото рали „Сърбия“ 2014 г. Състезанието ще се проведе в периода 19-21 септември, и е кръг от Европейския рали трофей, както и от Сръбския рали шампионат.
Надпреварата с център град Ужице ще стартира в петък вечер (19 септември) с церемония по откриването на площад Партизана от 20:00 ч., а битката по етапите ще започне още в събота (20 септември) с шест скоростни отсечки – Врела, Локва и Дубоко, изминати по два пъти. Състезанието ще се рестартира в неделния (21 септември), последен ден на ралито със същите шест етапа, но в обратна посока.
Rally-Sliven-2014-1001_600_10282
„Винаги се чувстваме много добре в Сърбия, хората винаги са ни приемали с добро настроение. За пръв път ще стартираме в рали „Сърбия“ с Форд Фиеста Р5. Надяваме се на добра скорост, да имаме късмет, и да направим страхотно състезание! След рали „Сърбия“, отборът на Глобул Рали Тийм ще продължи с програмата си в Европейкото рали трофи – рали „Хърватска“, завърши Крум Дончев преди началото на първия опознавателен ден от състезанието.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре