Nova 20 Years_Didier Stoesse, Silva Zurleva & Viki PolitovaБлизо 600 гости уважиха партито по повод рождения ден на медията

С „магическо” парти Нова телевизия отпразнува своя 20-годишен юбилей. „Иновативна, отговорна и вдъхновяваща” – каквато е медията вече две десетилетия, бяха и ключовите и най-важни послания на вечерта. “През всички тези години Нова винаги е носила пълното съзнание за отговорността, която носи към обществото. Именно затова един от основните ни идеали е България да бъде място, където децата се раждат с равни възможности, с възможността да учат и да се развиват. Искаме общество, където ценности като уважение, честност и справедливост се зачитат”, каза Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. „Вярвам, че хората, които работят в Нова, ще продължат да правят нещата със същия ентусиазъм, с който преди 20 години създадохме тази телевизия”, бяха думите на Силва Зурлева, член на Борда на директорите на медийната група. „Вярвам, че те ще продължат да бъдат верни на най-важното – да бъдат обективни, отговорни и вдъхновени”, допълни тя. Кулминацията на вечерта настъпи с появата на огромна торта, която Дидие Щосел, Силва Зурлева и Главният оперативен директор Вики Политова разрязаха заедно.
През изминалите 20 години Нова категорично успя да се утвърди като медия, която поставя стандартите, вдъхновява и не спира да се грижи за информираността на обществото и да помага на различни обществени групи. Медията е безспорен пионер във въвеждането на редица телевизионни формати, които и до днес формират облика на телевизионния пазар у нас. Ежедневно Нова продължава да печели доверието на зрителите със своята обективност и не спира да инициира собствени социални инициативи и да подкрепя значими каузи в помощ на нуждаещите се. Над 175 000 пък са часовете през всички тези години, в които програмата на медията е пренасяла зрителите в един алтернативен и вдъхновяващ свят.


Близо 600 гости, сред които ключови имена от обществено-политическия живот и утвърдени лица на медията, станаха част и от вдъхновяващата вечер по повод годишнината. Водещи на събитието бяха лицата на публицистиката – Николай Дойнов и Ани Цолова, които представиха видео, проследяващо историята на Новините на Нова и хората, поставили началото на медията. Господарите на ефира – Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, забавляваха публиката с непоправимото си чувство за хумор, а чаровната Никол Станкулова донесе късмет на част от гостите, които си тръгнаха с награди от партито. Огнената Жана Бергендорф поздрави Нова с “Happy birthday”, както и с дебютния си сингъл „Самурай” и емблематичното си изпълнение от сцената на X Factor – “A little party never killed nobody”.

[spider_facebook id=”1″]