Николета ЛозановаСамо за година Николета приключи всякакви отношения с някои от най-популярните българи, които бяха част от антуража й. Причините за това са различни, но е факт, че Азис, Венета Райкова, Мартин Карбовски, та дори и Петко Димитров вече не са така близки с Ни Ло и все по-рядко се появяват по снимките, които съпругата на Валери Божинов публикува в личния си профил.
ПРЕДАТЕЛСТВОТО

Безспорно най-медийна и най-неочаквана беше раздялата на пловдивчанката с „близката й дружка Азис.” Певецът, който определяше Николета за своя модна икона; за жената, която го е научила на стил и как да съчетава дрехите си; с която обикаляше не само родните дискотеки, но и някои от големите европейски градове; я отряза от живота си, след като я обвини в предателство. Певецът се усъмнил в приятелските чувства на Николета, след като в предаването й „Поверително” се появи клипче, заснето от самия Азис, в което той интимничи с друг мъж в леглото си. Васко не скри разочарованието си от постъпката на дружката си, която сама призна, че е откраднала клипчето. Той напълно я зачеркна от живота си, след като обяви, че Лозанова с лека ръка е сложила кръста на отношенията им, и то заради единия рейтинг. Някои сметнаха този ход на Азис като пиар, предварително обмислен от него и Николета. Още повече, че самата тя отрече двамата да са скарани, факт е обаче, че към днешна дата Васко тотално е отсвирил пловдивчанката и никъде не се появява с нея. Дори по-лошо. Той се сближи с най-големия враг на Николета – Алисия. В този ход на певеца феновете на Лозанова видяха очевидното му отмъщение.
ИЗГОДАТА

Очаквана за мнозина беше разпрата между модел ката и водещата Венета Райкова. Милите думи, които двете споделяха една за друга в продължение на години, както и общата им война срещу настоящата половинка на Ники Михайлов – Алисия, приключи в момента, в който Ники беше назначена за водеща на собствено клюкарско шоу и стана конкурентка на предаването „Горещо”. Така със записаните предварително разговори между двете се приключи, а самата Венета също потърси Алисия като най-доброто средство за отмъщение.

Все пак, засега фолк певицата все още остава далече от живота на Мартин Карбовски. Зрителите едва ли са забравили, че в името на рейтинга, както сам обяви, Марто канеше Николета постоянно в предаването си. Журналистът не криеше, че Лозанова му е от полза, за да привлича зрителски интерес, и макар че именно той най-много критикуваше поведението й, това не му попречи да й стане първа дружка. Дори за правилната сума се съгласи да участва в клипа към нейния музикален дебют.

И ОСТАНАЛИТЕ

Няма как да пропуснем и двама популярни мъже, които се въртяха около Николета – Ванко 1 и Петко Димитров. Собственикът на нощни фолк клубове Димитров остави на заден план Ни Ло и голяма част от „звездните” си приятели, за да се отдаде на семейството си. Не остана незабелязана например липсата на Николета и Валери на рождения ден на бизнесмена. Двамата съпрузи бяха вечното присъствие на празниците на Петко, но явно, след като се ожени за танцьорката Яна, и приятелският му кръг се е променил. Лозанова също допринесе за отдалечаването си от Димитров, като няколко пъти беше забелязвана да се забавлява в дискотеката на фолк певеца Константин – Piazza, която е пряка конкуренция на нощния клуб на първия.

За Ванко 1. обаче е странно защо вече не се движи със съгражданката си, тъй като самият той се стремеше към славата, която приятелството с Николета му осигуряваше.

От момента, в който станаха по-близки, в продължение на няколко години бившият затворник не се отделяше от Лозанова и съпруга й Валери. Той дори се беше самообявил за организатор и медиен посредник на сватбата на футболиста и моделката. За да изкара повече дивиденти от Ни Ло и да използва максимално известността й, Ванко дори й предложи да се изяви като певица. Николета изпя с друг текст рефрена на Ирина флорин от хита от близкото минало „Запази вечерта”. Парчето наистина стана хит в мрежата, но не заради уникалността на изпълнението на двамата замесени, а защото хората се надпреварваха да им се подиграват. Явно с днешна дата бившият рапър е осъзнал, че не може да извади повече дивиденти от близостта с подопечната си и все по-рядко може да бъде забелязан в компанията й.

ТЪРСИ съюзниии
Напоследък Николета все по-често може да бъде засечена с лорд Евгени Минчев. Дали имиджът й се нуждае от поизлъскване, или просто й липсват приятели от подходящите кръгове, питат се нейни фенове. А може би Ни Ло иска рязко да смени средата, в която се движи, и се е прицелила в отбраното лондонско общество, в което Евгени има позиции?