Сега четете
Новият сезон на „Извън новините” – вече с нов час по Нова

Новият сезон на „Извън новините” – вече с нов час по Нова

Ani Salic_Izvun noviniteВсяка неделя, вече с нов час – от 14.30 часа, българските звезди ще гостуват на Ани Салич в новия сезон на „Извън новините”.

В ново студио, където е донесла любими свои вещи и книги, водещата ще посреща актьори, певци, спортисти и учени, за да разкрие какъв е техният живот наистина. С малката си камера и техните видео дневници те отново ще допускат нея и зрителите в своя личен свят.

„Можеш ли” – това е името на новата рубрика, в която известните ще влизат за кратко в живота на обикновените хора и ще се озовават в напълно нови и непознати за тях роли. Изненади ще има и за зрителите – в другата нова рубрика „Знаеш ли”. Тук те ще стават пълноправни участници и ще „влизат” в студиото на „Извън новините”. На официалната Facebook страница на предаването феновете ще могат да задават предварително своите въпроси към бъдещите герои, както и да отправят специално видео обръщение, което Ани Салич ще показва на гостите си в ефира на Нова телевизия.

Вижте и

В рубриката „Помниш ли“ известните ще се връщат години назад, за да разкажат любопитни случки от живота си. Като например, как мъжът на Ани Цолова ударил чисто новата й кола, а тя се смяла през цялото време, или как Калин Сърменов играел стоически на сцената, борейки се с тежък летен вирус. Какви са известните в кухнята или на сцената, какво си спомнят за миналото и как планират бъдещето си – отговорите зрителите ще научават в „Извън новините”.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре