predai natatuk_4Тази есен на 13 септември в ефира на bTV се завръща най-емоционалното предаване у нас „Предай нататък”, с водещ Наталия Симеонова. Най-истинските и вдъхновяващи истории ще продължават да бъдат разказвани и показвани всяка събота от 20 часа.

Първият епизод на 5 сезон на „Предай нататък” ще започне с историята на 10 годишния Косьо от Варна. Когато е само на 5 месеца, на малкото момче му откриват рядкото генетично заболяване ахондроплазия. От този момент нататък семейството му започва да води борба за осигуряването на най-добрите условия за воденето на един нормален живот на детето. Мечтата на майката на Косьо – Кантелина, е да види сина си пораснал, а това е възможно само с едно единствено решение на Комисията към фонда на лечение на деца. Момчето мечтае, когато порасне да стане съдия, за да „помогне на справедливостта да възтържествува”. Освен направената първа стъпка към сбъдването на мечтата на Косьо да облече съдийската тога, той и семейството му ще получат финансова подкрепа, както и уверението на Комисията към Фонда за лечение на деца за преразглеждане на тяхната молба, след представяне на необходимото медицинско експертно мнение и доказателства.

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на още една история, озаглавена „Музиката лекува”. Поръчителят е съпругът на героинята – Димитър Найденов. Ани е млада жена на 33 години, на която преди години откриват рак на гърдата и е с наследствена обремененост. След като разбират новината, младото семейство не губи кураж и се изправят заедно срещу болестта. 33 годишната героиня в „Предай нататък” преминава успешно химео и лъчетерапия и постига ремисия. За съжаление, поради агресивното лечение стоматологичното й здраве се влошава много. С желание да възвърне усмивката на жена си, съпругът на Ани се обръща към екипа на предаването.

Втората среща на героинята с „Предай нататък”ще остави един незаменим спомен у нея. След посещение при стоматолог, Ани ще бъде обградена с внимание в бутик за елегантни облекла. След пълно преобразяване и в пълния си блясък, изискана лимузина ще я посрещне, за да я отведе до най-вълнуващата й среща с любимия й изпълнител и световна звезда Филип Киркоров. Той ще отдели специално внимание на Ани и ще сподели възхищението си от нейния непоколебим дух и красота. В студиото при Наталия Симеонова Ани ще има възможността да се срещне и с други двама нейни любимци – дует Ритон, които също ще допринесат за цялостната изненада и емоцията на Ани.

[spider_facebook id=”1″]