BGonAirНа третия си рожден ден телевизия България он ер ще попита своите гости каква е формулата на успеха, какво отнема и какво дава неговото постигане, какво е определението за успех, какво е необходимо на България, за да стане по-успешна. Отговорите се очаква да бъдат дадени утре. Зрителите на медията ще видят и пожеланията на журналистите от “Блумбърг”, отправени от централата на медийния гигант в Ню Йорк, поздравления се очакват и от студиата в Хонконг и Лондон.

Част от празничната програма на България он ер ще бъде специалното издание на поредицата Светът Live, която ще се излъчи от 21 ч. Тогава Ивайло Лаков, Милена Милотинова, Клара Маринова, Светла Петрова, Калин Манолов, Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще седнат заедно в студиото на България он ер, за да коментират новия политически сезон, икономическите перспективи пред страната ни и техните проекции на европейската и световната карта.

В 22.30 ч. ще започне извънредното издание на предаването Медиите ON AIR, в което Доника Ризова и журналисти от печатни и електронни медии ще коментират старта на новия телевизионен сезон.

[spider_facebook id=”1″]