Сега четете
Мартин Карбовски: Журналистът за журналистиката. Медиите сигурно са полудели

Мартин Карбовски: Журналистът за журналистиката. Медиите сигурно са полудели

martin_karbovski_2Констадин Филипов заема мястото на Мартин Карбовски в ток шоуто „Предаването“ на TV7 в неделния следобед.
Оттеглям се за известно време и ще се занимавам с друг проект, каза Карбовски. Той дойде в студиото със спортно яке и брада: Кое й е наред на нашата страна, че и аз да дойда обръснат – запита журналистът.

Според него журналистика не може да се прави на всяка цена, за да се взимат заплати. Трябва да направим друг проект, който да накара политиците да работят, допълни той и направи тъжната констатация: Тази страна умира! Той посочи, че живеем в абсурдна ситуация. Хората, срещу които имаше протести, отново са силните на деня. Бият журналисти, а всеки дъжд у нас сее смърт. За 25 години имаме 19 дни национален траур. И 25 години по-късно ние не живеем добре, допълни Карбовски.

А през това лято политиката победи капитала. Всеки, който има власт, може да прави партийна партизанщина и може да те разкатае. Той подчерта, че не е имал проблем с „Нова телевизия“, а с продуцентите си там.

TV7, „Предаването на Карбовски“

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре