Сега четете
„Купих си собствена тропическа гора“ или кокаинова плантация в едноименната премиерна поредица по Viasat Nature

„Купих си собствена тропическа гора“ или кокаинова плантация в едноименната премиерна поредица по Viasat Nature

i bought a rainforest_6Една завладяваща поредица за лична история, наука и ботаника на тропическите гори очаква зрителите на Viasat Nature през септември. „Купих си собствена тропическа гора” започва на 14 септември, в 19:20 часа и обещава да ни държи под напрежение до всеки следващ епизод.

Стряскащата статистика, че процентът на дъждовните гори на земята намаля прогресивно кара изследователят Чарли Хамилтън–Джеймс да закупи свое парче дъждовна гора на ръба на Национален парк Ману в Перу. Изненадите и предизвикателствата пред него след покупката ще ни приковат всеки пред малкия екран. В стремежа си да опознае сложната екосистема той разбира, че тя не е зелен рай, а кокаинова плантация, участък за незаконнo изсичане на дървета и няколко полета с неудачни посеви.
Дали това е дързък опит на Чарли да защити застрашеното парче земя или е крачка към промяна на бъдещето на тези изчезващи биосфери, ще разберем, ако проследим вълнуващата премиерна поредица „Купих си собствена тропическа гора”.
С друг световен проблем ще се сблъскаме в „Спасяването на океана” от 9 септември, в 18:30 часа. Известният природозащитник и писател Карл Сафина пътува из целия свят, за да покаже специално за зрителите на Viasat Nature героите, които неуморно влагат всичките си сили в опазване благополучието на нашите океани.

saving the ocean_shark reef_101_2
Как природата пък от своя страна може да вреди на бъдещето на човечеството ще разберем в премиерния сериал „Нашествие на вредители” на 29 септември, от 19:20 ч. Зрителите ще могат да проследят от първия ред чудовищните последици, които огромните маси от насекоми и животни, селскостопанските болести, мутиралите плевели могат да нанесат на природния свят. А най-стряскащото е, че някои от тези събития вече се случват около нас.
Междувременно специално Facebook приложение запознава по интересен начин феновете на Viasat History с премиерната продукция „Инквизицията”, която стартира вчера. Чрез забавен тест те са провокирани да се поставят във времената на тежки наказания. http://on.fb.me/1oC7kL4.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре