Dance on the scene_BootcampСаня и Заки се включиха в хореографията, като показаха танцови стъпки

Известната съдийка на X Factor Никол Шерцингер прозвуча с родни фолклорни мотиви. Точно това беше една от сензациите на провеждащия се в момента тренировъчен лагер на X Factor. Кандидат,който беше впечатлил журито с народна музика, реши отново да заложи на изпитаната рецепта, като буквално преобрази песен на The Pussycat Dolls, вплитайки в нея народно звучене. Журито не остана безразлично към смелото решение, а напротив – импровизира със своя хореография по време на изпълнението. Ентусиазмът продължи и през паузата, когато дългогодишните народни танцьори Саня и Заки показаха няколко стъпки от сложни български хора.

Alex&Maria_BootcampИменно танцът се оказа със сериозна тежест в оценките на журито по време на тренировъчния лагер. С помощта на хореографката Алекс, която се присъедини към журито, кандидатите трябваше да подготвят танц с елементи от изпълненията на звезди като Майкъл Джексън, Мадона и Лейди Гага. „Музикална кариера без двигателна култура и без танц – няма“, беше категорична Саня Армутлиева. Танцовата надпревара повиши допълнително адреналина на участниците, които показаха, че са готови на всичко в името на място в отборите на менторите. Дори контузия и последвала я инжекция не спряха кандидат, явяващ се за трети път в шоуто, да се качи на сцената час по-късно за своето изпълнение.

Твърдо решени да стигнат до победата са и таланти, които не спират да опитват своя шанс в X Factor. „Имаме около 20 участника, които се явяват за втори път: някои от тях бяха кандидати миналата година, други са опитали през първия сезон и сега идват с нови сили. Не липсват и участници от други формати, които искат да се докажат именно на сцената на X Factor, защото знаят, че това е единственото музикално шоу у нас, което създава звезди”, коментира Влади Априлов, главен сценарист на предаването.

[spider_facebook id=”1″]