Roro&Elitsa Музикалният проект продължава в Созопол

В последното предаване на БНТ Парк Live, Роро Кавалджиев реши да използва по необичаен начин брандираните възглавници на предаването. Финалът на проекта завърши с бой с възглавници между водещия и екипа.

През месец август БНТ Парк Live даде възможност за изява на 20 талантливи улични музиканти, сред които и много групи. Всяка делнична сутрин на живо от Княжеската градина в столицата Роро беше в компанията и на едни от най-любимите български изпълнители – Йордан Караджов, Миро, Сантра и Кристо, Теди Кацарова, Маги Джанаварова, Йоанна Драгнева, Били Хлапето и много други.

В минутите след 7 часа водещият успя да обсъди и сериозни теми. През летния месец негови гости бяха кметът на София Йорданка Фандъкова и главният архитект на столицата Петър Диков, девойките от Националния отбор по художествена гимнастика, най-добрият български състезател на писта Мартин Чой и световноизвестният диригент Йордан Камджалов.

От следващата седмица новият адрес на БНТ Парк Live е Созопол. В сърцето на морския град Роро Кавалджиев ще покани уличните музиканти от българското Черноморие. Шатрата на БНТ ще бъде лесно разпознаваема – УЛИЦА БНТ 55. Тя ще даде възможност на зрителите да се запознаят и с 55-годишната историята на Българската национална телевизия.

Припомняме, че гласуването за любим уличен музикант продължава седмица на bnt.bg.

[spider_facebook id=”1″]