Сега четете
Започват и двубоите в италианската Серия А

Започват и двубоите в италианската Серия А

italia Серия АПочитателите на футбола ще могат да се радват на пълния комплект тонпървенства на Стария континент от тази седмица, след като стартира и надпреварата в италианската Серия А. Хитът на първия кръг е между най-големите разочарования на последната кампания – Милан и Лацио, които завършиха сезон 2013/14 съответно на осмо и девето място в крайното класиране.

„Росонерите“ се отърваха от скандалния Марио Балотели,но не направиха нищо, за да му намерят заместник. На всичко отгоре сделката на стойност едва 20 млн. евро не им позволява твърде много място за маневри. В последните години клубът се представя трагично на трансферния пазар – първо преподписа дългосрочен договор с Гиаго Силва, след това се раздели с него за по-ниска цена от тази, която първоначално отхвърли. Андрса Пирло беше пуснат да си тръгне без пари, а Зла таи Ибрахимовнч бе трансфериран само за 21 млн. след сезон, в който вкара 36 гола.
Подобно е и положението при римските „орли**, които имат затруднения в последно време да убедят топфутболисти да акостират на „Олимпико“.

Интересно обещава да бъде и по испанските терени. Суперотборът на Реал Мадрид едва победи Кордоба в първия кръг, а сега гостува в Сан СебасI ням на Реал Сосиедад. „Белият балет“ ще се уповава на статистиката за мача си срещу баските. тъй като не е губил от тях от далечната вече 2004 година.

Фаворитът в Германия Байерн също започна неубедително срещу Волфсбург, а във втория кръг има доста по-тежък тест на гости на Шалке 04 в Гелзенкирхен. Баварците си тръгнаха с победа с 4:0 от последния си гастрол в миньорския град, ио сега на гьрбовете им има нарисувани мишени и всички се опитват да се докажат срещу тях на всяка цена. Наставникът на Байерн Гуардиола получи похвали за работата си не от кого да е, а от бившия треньор на тима Отмар Хнтцфелд. Според ветерана тепърва испанският му колега ще печели трофеи с мюнхенци.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

Любословие по материали от спорти медии

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре