Сега четете
Почетоха Робин Уилямс на наградите “Еми”

Почетоха Робин Уилямс на наградите “Еми”

Robin-Williams-robin-williams-23617866-2100-1382Сериалите “В обувките на Сатаната” и “Модерно семейство” спечелиха топотличията на телевизионните оскари

Комикът Били Кристъл отдаде специална почит към покойния си колега Робин Уилямс по време на 66-ата церемония на телевизионните награди “Еми“, известни като телевизионните оскари. Със свито гърло и треперещ глас той го нарече “най-ярката звезда в комедийната галактика“.

“Трудно е да се говори за Робин в минало време, защото така осезателно присъстваше в нашия живот. Той ни караше да се смеем постоянно, беше най-добрият. Светлата диря, която той остави, ще ни насочва по пътя и занапред“, каза в специално слово Били Кристъл, който бешеводещ на церемонията.

Робин Уилямс беше почетен в сегмента In Memoriam, посветен на холивудски звезди и уважавани представители на развлекателната индустрия с изключителен принос към телевизията, починали предишната година. Джеймс Гарнър, Руби Дий, Сид Сизър, Кармен Сапата, Илейн Стрич също бяха споменати. Трибютът завърши с откъси от телевизионни участия на Уилямс.

Тв сериалът “В обувките на Сатаната“ взе награда „Еми” за най-добра драма, а изпълнителят на главната роля Браян Кранстън беше обявен за най-добър актьор.

В категорията за най-добра актриса в драматичен сериал триумфира Джулиана Маргулис с ролята си в „Добрата съпруга“. Най-добър телевизионен минисериал стана „Фарго“ – адаптация за малкия екран на отличения с “Оскар“ филм на братя Коен. “Модерно семейство“ спечели рекордната си петата си награда – за най-добър комедиен сериал.

Вижте и

Пореден триумф в категориите за най-добър актьор и най-добра актриса в телевизионна комедия отбелязаха Джим Парсънс и Джулия Луис-Драйфус. Ролята в сериала “Теория за големия взрив” донесе на Парсънс четвърти приз за комедиен актьор.

Церемонията по връчване на наградите „Еми” се проведе в Nokia Theatre в Лос Анджелис.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре