bnrВарна до Пловдив със спирки в Созопол, Бургас и Стара Загора – това е маршрутът на музикантите от бенда начело с Антони Дончев.

В първата лятна вечер на месец септември джазмените на БНР ще са на входа на Лятната градина във Варна, а солистите са трима, и то какви – две дами, които покриват цял спектър от емоции (Маргарита Хранова и Йорданка Христова) и емблематичния за родния джаз Васил Петров. Ще звучат и световни стандарти в негово изпълнение – като “My way”, “Fly me to the moon” и “New York, New York”, и обичани български песни – „Обичай ме” и „С любов” на Марги Хранова и „Аз съм сила и нежност” и (естествено) „Като испанка” на Йорданка Христова.

В деня на БНР на „Аполония” – 3 септември, в Созопол, на култовия амфитеатър, от 21:00 ч., Биг бендът излиза само с Васил Петров, защото ще представи песни от записания именно в Радиото албум „Васил”.
В Бургас музикантите от бенда са на 5 септември – на лятна сцена „Охлюва”, малко по-рано – от 18:00 часа. Тогава солистите ще са двама – Йорданка Христова и Васил Петров.

Седмица по-късно – на 12 септември, Биг бендът гостува в Стара Загора, на сцената пред общината от 19:00 часа с „пълен отбор” солисти, а финалната точка ще е в Пловдив на 13 септември – сцената е с колоритното име „Копчетата”, отново с Йорданка Христова, Маргарита Хранова и Васил Петров.

Заповядайте – и заради страхотната комбинация от красиви български песни, специално аранжирани за бенд, и заради най-любимите джаз стандарти… и заради възможността да спечелите чисто нов пикап Great Wall Steed 5. Единственото условие е да посетите поне един от юбилейните концерти на Властелина на ефира – БНР и да попълните талон за томболата.

С това свое турне на пет открити сцени, Биг бендът на БНР продължава новата тенденция да е по-близо до своите слушатели – малко като в приказката за планината и Архимед – музиката идва при вас, от вас се очаква само да се разходите – до Морската градина или общината, или друга от изброените по-горе сцени във вашия град и да отворите сърцата си. Музикантите от Биг бенда и Антони Дончев заслужават това!

Любословие по PR материал на bnr.bg

[spider_facebook id=”1″]