Сега четете
Психиатърът на стрелеца от Лясковец разкрива диагнозата на човека, който на 14 март уби баретата Емил Шарков

Психиатърът на стрелеца от Лясковец разкрива диагнозата на човека, който на 14 март уби баретата Емил Шарков

liaskovetzИнтервю с д-р Димитър Казаков, психиатър на Ловешкия затвор.  Психиатърът на Ловешкия затвор д-р Димитър Казаков разкри в сутрешния блок на ТВ7 „Добро утро, България” диагнозата на стрелеца от Лясковец Петко Савов, който на 14 март 2014 година уби баретата Емил Шарков и рани трима негови колеги. Жителите на Лясковец никога няма да забравят 14 март.

Рано сутринта екип от Специализирания отряд за борба с тероризма щурмува дома на Петко Савов. Целта е 53-годишният мъж да бъде арестуван, след като е заплашил децата, които играят в близост до дома му с разстрел. Операцията обаче е компрометирана от полицаи няколко дни преди това. Петко Савов забелязва, че те снимат дома му и се барикадира готов за бой. Посреща полицаите с огън.

На място е убит Емил Шарков, а още трима негови колеги са ранени. Няколко месеца по-късно, психиатрична експертиза доказа, че Петко Савов е вменяем и може да отговаря за действията си. За разлика от Петко Савов, неговата майка Стефанка не се срамува да каже, че не изпитва никаква вина и съжаление към близките на загиналия полицай Емил Шарков. Въпросът за вината е в ръцете на българския съд.
ТВ7, „Добро утро, България”

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре