Сега четете
ШеКеразади от в. „Стършел”

ШеКеразади от в. „Стършел”

starhelПриключи конкурсът за женско остроумие „Шекеразада, разкажи ми!“. Той бе толкова продължителен, че докато течеше, една участничка почина, една се омъжи, а две станаха баби.

Общият брой на участничките в конкурса е 58, от които на 16 историите бяха публикувани и хонорувани.

Само 2 жени ни предупредиха, че Шекеразада се пише ШеХеразада, с което доказаха липса на чувство за хумор. Нашите шекеразади са шекеразади, защото разказват сладко. А ето и имената на тези достойни за внимание жени:

Надежда Антова, Миглена Иванова, Нина Градинарова, Даниела Здравкова, Миглена Иванова – Варна, Елена Георгиева, Кристина Костова – Айтос, Ирина Богданова – Бобошево, Елена Гаева, Витка Витанова – Плевен, Ружа Любенова – Габрово, Зефира Янчева – Тополовград, Стефка Михайлова, Рени Иванова – с. Черньово, Ихтиманско, Таня Вълкова – Варна и Ирена Кирилова.

Изброените жени имат право да разказват на мъжете си приказки от 1001 нощ, без да бъдат прекъсвани. Всички те ще бъдат поканени на юбилейния спектакъл по случай 70-годишнината на „Стършел“, за която ще има допълнително съобщение.

По решение на компетентното и независимо жури с награда бе удостоена Рени Иванова, която ще получи подборка от книги на книжарница „Стършел“.

До нови срещи на страниците на вестника!

[spider_facebook id=“1″]

Виж също:

Жилещ 1 април в редакцията на в. “Стършел”

Жилещ 1 април в редакцията на в. “Стършел”На 1 април отбелязваме Деня на хумора, шегата и лъжата. Любословие поздравява читателите си с тройно интервю в редакцията на в. Стършел.  В този специален за тях ден  Андрей Велчев посети редакцията…

Малко смърди, но приятно…

Малко смърди, но приятно…Много рядко ни се случва да цитираме “ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК” в тази рубрика, надяваме се да ни разберете – никой не обича да прави реклама на най-сериозната си конкуренция в областта на абсурдния…

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре