starhelПриключи конкурсът за женско остроумие “Шекеразада, разкажи ми!”. Той бе толкова продължителен, че докато течеше, една участничка почина, една се омъжи, а две станаха баби.

Общият брой на участничките в конкурса е 58, от които на 16 историите бяха публикувани и хонорувани.

Само 2 жени ни предупредиха, че Шекеразада се пише ШеХеразада, с което доказаха липса на чувство за хумор. Нашите шекеразади са шекеразади, защото разказват сладко. А ето и имената на тези достойни за внимание жени:

Надежда Антова, Миглена Иванова, Нина Градинарова, Даниела Здравкова, Миглена Иванова – Варна, Елена Георгиева, Кристина Костова – Айтос, Ирина Богданова – Бобошево, Елена Гаева, Витка Витанова – Плевен, Ружа Любенова – Габрово, Зефира Янчева – Тополовград, Стефка Михайлова, Рени Иванова – с. Черньово, Ихтиманско, Таня Вълкова – Варна и Ирена Кирилова.

Изброените жени имат право да разказват на мъжете си приказки от 1001 нощ, без да бъдат прекъсвани. Всички те ще бъдат поканени на юбилейния спектакъл по случай 70-годишнината на “Стършел”, за която ще има допълнително съобщение.

По решение на компетентното и независимо жури с награда бе удостоена Рени Иванова, която ще получи подборка от книги на книжарница “Стършел”.

До нови срещи на страниците на вестника!

[spider_facebook id=”1″]

Виж също:

Жилещ 1 април в редакцията на в. “Стършел”

Жилещ 1 април в редакцията на в. “Стършел”На 1 април отбелязваме Деня на хумора, шегата и лъжата. Любословие поздравява читателите си с тройно интервю в редакцията на в. Стършел.  В този специален за тях ден  Андрей Велчев посети редакцията…

Малко смърди, но приятно…

Малко смърди, но приятно…Много рядко ни се случва да цитираме “ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК” в тази рубрика, надяваме се да ни разберете – никой не обича да прави реклама на най-сериозната си конкуренция в областта на абсурдния…