Сега четете
Репортерка спасява Ню Йорк с костенурки нинжда

Репортерка спасява Ню Йорк с костенурки нинжда

ninja„Костенурките нинжда“ идват от днес в игрален вариант. Адаптацията на комикса е на продуцента Майкъл Бел от „Парамаунт пикчърс“, а режисьор е Джонатан Лийбесман („Сблъсъкът на титаните“, „Битка Лос Анджелис: Световна инвазия“). Създателите на екшън фантастиката се водят от познатата съвременна история за легендарните нинджи, любимци на няколко поколения.

Ню Йорк има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям фичнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички -от полицията до политиците. Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезли от градските канали, не откриват съдбата си като костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл 0’Нийл (Мегън фокс) и нейния оператор майтапчия Върнан фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

Сценарият е поверен на трима – Джош Апелбаум и Андре Немек („Мисията невъзможна: „Фантом“ и „Наричана още“), Ивън Дохърти, подписал „Снежанка и ловецът“ и „Дивергенти“. В останалите роли са Аби Елиът, Джеръми Хауърд, Упи Голдбърг, Пийт Плозек.

Още с излизането си на екран, „Костенурките нинджа“ оглавиха бокс офис класациите в САЩ и Канада с приходи от 65 млн. долара. На световния пазар лентата спечели още 28,7 млн. долара. Така чистите печалби стигнаха 93,7 милиона долара.

Вижте и

Заради отличния резултат студиото обяви, че планира продължение, което ще излезе по екраните на 3 юни 2016 година

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре