Ines-red-560x746

Инес Субашка

Знаете, че обожавам да чета. Всичко, което попадне в ръцете ми и бъде отчетено, като интересно и заслужаващо вниманието ми четиво, бива прочетено.

Затова реших, че ще бъде интересно, ако попитам някои от топ треньорите,менторите и кинезитерапевти за петте книги, които са променили гледната им точка за живота, тренировките и храненето. Петте книги ,които смятат, че всеки човек трябва да прочете в живота си.

Тъй като много от вас ежедневно ми пишат, за да питат за книгите, които чета, реших да включа и моите топ 5 книги.

Сметнах, че освен, че ще имаме възножност да надникнем в библиотеките на някои доста добри треньори и терапевти, така ще получим възможността да прибавим още интересни заглавия към списъка си с книги, които е хубаво да прочетем.

[spider_facebook id=”1″]

Затова, спирам да се обяснявам ( ;) ) и ви оставям да разгледате какво моите гости споделиха с нас.

Моли Галбрайт

Molly Galbraith

website: www.MollyGalbraith.com

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/mollymgalbraith

Сайт на залата: www.J-MStrength.com

GGS Site: www.GirlsGoneStrong.com

GGS FB: https://www.facebook.com/GirlsGoneStrong

Movement by Gray Cook — Научих основите за начина, по който се движи човешкото тяло, кои части от тялото имат нужда от стабилност и кои от мобилност, за да го поддържаме здраво за продължителен период от време. Тази книга ме предпази от това да градя сила, на базата на дисфункция.

Ultimate MMA Conditioning by Joel Jamieson –Все още чета тази книга, но тя промени начина, по който гледам на тренирането и особено що се отнася до енергийните системи, използвани в тренировъчния процес.

Getthing Things Done by David Allen — Тази книга ме учи ( все още прилагам препоръките от книгата) как да бъда изключително ефективна и продуктивна, така че да ми остава време да се наслаждавам на живота. Това, в комбинация, че си наех ментор, доста ми помогна да намаля стреса в живота си.

Think and Grow Rich by Napoleon Hill — Една от първите книги, които прочетох, която ме научи колко мощ има в мислите и желанията ми, що се отнася до това да постигам целите си, независимо дали са свързани с богатство, здраве, взаимоотношения, успех и т.н.

Пълната статия четете тук

[spider_facebook id=”1″]