Сега четете
Война се разгаря в „Революция Z” – по bTV Cinema

Война се разгаря в „Революция Z” – по bTV Cinema

vlcsnap-2014-08-12-13h40m34s87Днес от 20:00 часа по bTV Cinema Кадиев ще влезе като рефер във войната между Тино и Боби в „Революция Z”. За да оправят последствията от отделните си клубни гостувания двата лагера ще се видят принудени да работят заедно. Но напрежението не намалява.

Друг, обаче, ще реши проблема между музикантите. Най-неочакваното признание ще изкара много истини наяве, а безобиден междукласен скандал ще се превърне в истински метеж. Измежду гневните страни ще се открои истински рицар, но проблемите отново ще се изсипят върху плещите на Цеков. И този път може да се окажат фатални.

Съвместното съжителство на Савов и Маринова прераства в нещо повече от грижа за детето. Чувствайки дефицит в личния си живот, Деси ще опита да повери малкия на баща му. Но ревността се загнездва в душата на физика и той ще саботира романтичните й срещи.

Вижте и

Междувременно „Революция Z” отново ще се окажат в опасна за живота си ситуация. И единственият им изход се оказва Фипо да си хване ново гадже. Но дали само до това ще се ограничи жертвата от страна на младежите, зрителите на bTV Cinema ще разберат вторник вечер от 20:00 часа.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре