Сега четете
Копривщица посреща стотици мотори

Копривщица посреща стотици мотори

ecb36ad365fef25fc5b4d24c9a27ccb3За трета поредна година мото клуб Атрокс организира Балканския мото събор. Той стартира днес на стадиона в града, очакват се гости от всички краища на България, както и от Сърбия, Румъния, Гърция, Македония, Турция и др.

„Rockabilly Night“ е откриващата вечер на двудневния Трети Балкански Mото-събор, организиран от Atrox Motorcycle Clan. В един от най-красивите български градове Копривщица ще се съберат над 700 уникални мотора, страхотно настроение, забавления и атракции.

Атмосферата ще е гореща, а Pin-Up момичетата от Sweet Me Up Boutique ще предложат шоу, което още повече ще нажежи страститите в августовската нощ. Rockabilly.bg се включва с „all night rockabilly badass motorcycles“ DJ-set. Дамите ще могат да направят своите тематични pin-up прически и грим при стилистките на „Rockabilly Night“, господата ще оформят при желания своя „помпадур“.

Вижте и

Днес феновете ще преминат през годините и ще забиват с ROCK музиката с групите FIRE ROCK, ROCKA ROLLA и HORIZONT, които ще смажат с хитове на Deep Purple, Uriah Heep, DIO, Queen, Scorpions, Rainbow и много други чужди и BG групи. От Атрокс са подготвили атрактивни игри, забавления и предизвикателства.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре