Сега четете
Талант от Star Academy търси втори шанс в X Factor

Талант от Star Academy търси втори шанс в X Factor

Natalia Teneva Star AcademyСлужител на Министерството на вътрешните работи лекува любовно разочарование на сцената на шоуто

„Ти си ми позната отнякъде” – с тези думи се обръща към един от участниците, явили се на прослушванията на живо, журито на X Factor. Появата на Наталия Тенева на сцената на шоуто веднага поражда асоциации у журиращата четворка – преди 9 години тя беше един от най-сериозните претенденти в музикалното шоу на Нова Star Academy.

„След Star Academy нещата не се получиха по най-добрия начин”, разказва на сцената Наталия. Днес тя признава, че се чувства много по-зряла и много по житейски подготвена, за да опита късмета си отново и да докаже музикалния си талант. Мотивирана е обаче и от друга своя кауза – вече майка на почти 2-годишно дете, е решена да му даде пример, че човек трябва да преследва мечтите си.

Именно разбити мечти пък са поводът за друг кандидат да се качи на сцената на X Factor. Служител на Министерство на вътрешните работи се изправя пред журито, за да направи сериозно признание – „Никога не искам да се влюбвам отново”, категорично заявява мъжът и разказва своята история – как жената, която обичал, предава любовта им и му причинява най-голяма болка.

MVR Slujitel

Вижте и

Още много други истории и кандидати, решени да продължат напред в музикалната надпревара, се изправят пред Любо, Заки, Мария и Саня по време на провеждащите се в момента прослушвания на живо. С последните претенденти да станат новия X Factor на България журито ще се срещне днес, 8 август, когато е и последният ден от прослушванията пред жури и публика.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре