zhivko-konstantinov-shte-razkriva-malki-istorii-ot-golemiya-svyat-po-nova-tvoeto-radioГлавният герой на новините са хората и техните истории, казва репортерът на Нова

“Главният герой на новините са хората, които снимаме, които разказват своите истории, преживявания, своите трудности, хубавите си моменти”, смята репортерът на Новините на Нова Живко Константинов. Представяме го в рубриката „20 кадъра от живота на Новините”.

„Първото ми живо включване беше на рождения ми ден – една зима, когато бях много леко облечен и няколко часа висях на студа”, спомня си репортерът. „Не знаех изобщо какво е жива връзка, не знаех как да действам. Както валеше сняг, изведнъж изгря слънцето и типично по варненски – вместо да кажа слънцето изгря, казах “слънцето изпече”. В слушалката чух от ефира всички: “Ха-ха-ха”,” разказва Живко.

Посланието на Живко Константинов към всички зрители е: „Да бъдат смели, защото съдбата обича смелите”.

 

По повод 20-ата годишнина на Нова ТВ, в „Здравей, България” и предаването „Събуди се” се излъчва рубриката „20 кадъра от живота на Новините”. В нея зрителите се запознават отблизо хората, които правят и отразяват новините – репортерите на телевизията.

Първото видео от “20 кадъра от живота на Новините” и представянето на разследващия репортер Надя Ганчева, може да гледате ТУК.