Сега четете
Започва битката за PR в служебния кабинет

Започва битката за PR в служебния кабинет

1078693_1404651023084395_1693141272_oЕксговорителката на БНТ Бетина Жотева става PR в служебния кабинет, похвали се тя в социалната мрежа. Тя правеше медийната политика на финансовия министър Симеон Дянков и често летеше с него по чужбина. Жотева минаваше за най-приближения човек на българския Брат Пит и добре познаваше слабостите и капризите му. Преди това Жотева бе в Брюксел.

Сега тя ще е медиен съветник и PR на служебния вицепремиер Екатерина Захариева. Двете вървят тандем от служебния кабинет на Марин Райков.

„Икономическият ресор е огромен и тежък, и ще бъде доста напрегнато, но никога не ме е било страх от работа. Повярвайте ми, както винаги съм казвала собственото си мнение, така ще се опитам и в тази си функция, да не оставям нищо покрито, на тъмно или заметено под килима. Да ви е лека и хубава лятната ваканция!!“, пише Жотева.

Веселин Нинов пък, който минава за човек от екипа на президента Росен Плевнелиев ще оглави пресцентъра на кабинета „Близнашки“, съобщи „Дневник“. Той е в пресслужбата на държавния глава от началото на мандата на Плевнелиев.

Вижте и

Той започва като стажант в пресслужбата на Министерския съвет през 2005 г. и израства в йерархията на държавната администрация. Работи с три правителства – на Симеон Сакскобургготски, на Сергей Станишев и на Бойко Борисов.

Виктория Миланова, която също е в прессекретариата на Плевнелиев от началото на мандата му, ще отговаря за връзките с медиите на вицепремиера и министър на правосъдието Христо Иванов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре