CL2_KeyArt_VerНа 8 септември от 21 часа, AXN България завърта втори сезон на криминалния екшън „Престъпления без граници”. Всеки понеделник от 21:00, феновете на новаторския сериал посветен на междунарадното наказателно право, ще могат да гледат по един, от общо дванадесетте едночасови епизода на сезона.

Продуциран от Tandem Communications в сътрудничество с Bernero Productions, TF1 Production (за TF1 Network) и Sony Pictures Television Networks (за AXN), „Престъпления без граници” се завръща отново с участието на Уилям Фикнър, Марк Лавоин и Доналд Съдърланд, като за втория сезон към звездния актьорски състав се присъединяват и гост звездите Кари-Ан Мос („Матрицата”, „Вегас”) и Рей Стивънсън („Декстър”, „Книгата на Илай”).

Първият сезон на „Престъпления без граници” беше приет с огромен успех и продаден в над 180 държави.

За предстоящата премиера на сезон 2, Рола Бауер – президент и съсобственик на Tandem Communications каза:

„Престъления без граници” е първият едночасов сериал на Tandem Communications, след като компанията ни се доказа в продуцирането на мини сериали. Няма как да бъдем по-развълнувани от факта, че нашите партньори ни оказаха такова доверие и след успеха на първия сезон, сезон две е вече факт и то с цели два епизода повече! Успехът на сериала е още едно доказателство, че международната публика харесва по-глобалния подход към историите, които се предлагат на вниманието й.”.

„Възможността да продължим приключението наречено „Престъпления без граници” с още един сезон всъщност е една невероятна награда.”, каза Едуард Алън Бернеро – автор и сценарист. „Горд съм, че съм част от екипа и съм безкрайно благодарен за помощта и подкрепата на нашите партньори!”.

Създаден от Едуард Алън Бернеро („Престъпни намерения”, „Трета смяна”), на фокус в „Престъпления без граници” е Международният наказателен съд, специализиран в разследването на престъпления на територията на обединена Европа. Разкриването на серийни убииства и всякакъв вид тежки криминални престъпления, са поверени на международен екип от елитни следователи – ФБР в европейската му форма.

В звездния актьорски състав от САЩ и Европа, за втория сезон на сериала се завръщат Уилям Фикнър („Блек Хоук”, „Бягство от затвора”), Марк Лавоин („Добрият крадец”), носителят на „Златен глобус” Доналд Съдърланд („Италианска афера”, „Игрите на глада”), Том Влашиха („Игра на тронове”), Габриела Песион („Капри”), Ричард Флод (“Титаник: Кръв и стомана”) и Лара Роси, представена частично в първи сезон, която се присъединява към екипа. Двете нови имена в сезон 2 са на гост звездите Кари-Ан Мос („Матрицата”, „Вегас”, „Шоколад”) и Рей Стивънсън („Декстър”, „Книгата на Илай”).

Сериалът е сниман на територията на Франция, Чехия, Монте Карло и България.

За AXN:

AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион – Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

[spider_facebook id=”1″]