Opera singer_X FactorПрослушванията на живо продължават на 3, 4, 6 и 8 август

Глас на Миланската скала се извиси на сцената на X Factor в първите дни на прослушванията на живо.

27-годишен кандидат хвърли сериозна ръкавица към Любо, Заки, Саня и Мария – той заложи на ария от операта „Кармен”, с изпълнението на която успя да вдигне на крака публиката в залата. Освен мощен глас, оперният изпълнител изпъкна и със своя 20-годишен музикален опит зад гърба си – след като завършва Националната музикалната академия, кандидатства в Миланската скала – от всички претенденти приемат 12 от цял свят. Един от дванадесетте е и той, разказа кандидатът.

Международен полъх – и то чак от Банкок, внесе и друг талант – чаровник, живял три години в тайландската столица, завършил магистратурата си там и дори работил като модел. Решението да се върне в България обаче взел изключително бързо – един ден брат му просто му се обадил и му казал „Идвай веднага за X Factor”. Така с китара в ръце кандидатът се изправи пред журиращата четворка в търсене на мечтаните 4 „да”-та.

Следващите срещи на Любо, Заки, Мария и Саня с претендентите да станат новия X Factor на България ще бъдат на 3, 4, 6 и 8 август.