imagesМомичетата вземали между 600 и 1000 лева за сеанс

Пиарка на еротичен балет беше арестувана, след като в полицията бил получен сигнал, че тя предлага момичетата си за секс срещу заплащане. Разследващите започнали работа и установили, че 24-годишната Соня Василева развивала легална дейност като организатор на различни конкурси за красота. Основно обаче тя уговаряла участия на момичетата си в различни заведения, където те танцували почти чисто голи. Еротичният балет обикалял повечето дискотеки в столицата, а лятото се подвизавали предимно по черноморските курорти.

Според публикуваното в страницата на МВР съобщение обаче Соня преди около година решила да си докарва повече пари, като търгува с плът. Тя използвала работата си като организатор на конкурсите за красота и контактите си с манекенки, за да набира момичета на повикване. Разследващите установили, че мрежата й бързо се разраснала и момичетата й станали много търсени. За един сеанс девойките прибирали между 600 и 1000 лева, в зависимост от пакета услуги, който предлагат.

С времето Соня успяла да пробие и в чужбина, където се твърди, че също пласирала момичетата. След като разследващите събрали всички тези данни за Соня, те решили да действат на 29 юли. Екип от Криминална полиция и Софийска районна прокуратура арестували 24-годишната девойка. Тя била отведена за разпит и задържана за 24 часа. След това е пусната под гаранция.

01.08.2014 01:54 | Монитор | стр. 8 |

[spider_facebook id=“1″]