Сега четете
Дейвид Духовни и руската гордост предизвикаха скандал

Дейвид Духовни и руската гордост предизвикаха скандал

david-duchovny-44773506Звездата от сериала „Досиетата Х“ Дейвид Духовни се въвлече в интересен скандал, пише британският „Телеграф“. Актьорът, който има руски корени, участва в реклама на руска бира. В края на рекламата Духовни заявява, че би имал много причини да се гордее с факта, ако беше руснак. В рекламата Духовни „си представя“ живота, ако е
роден в Русия. Той се вижда като астронавт, хокеист, балетен хореограф, актьор, естраден певец, обикновен човек от село в джип, изтънчен член на висшата класа в Русия.

Рекламата се появи малко след като малайзийският Боинг се беше свален в Източна Украйна, а Западът заговори отново за нови санкции срещу Русия. Взаимоотношенията между Русия и САЩ са изключително изострени. Видеото се появи в YouTube в петък. Производителят на бирата, която рекламира Духовни, обясни участието му по следния начин:

„Дейвид Духовни реши да направи кратко видео за руската гордост и любовта към страната. Наскоро той сам заговори за произхода си, а сега си представи какъв би бил животът му, ако предшествениците му не бяха отишли в Америка“. Самият Духовни по-рано тази година написа в профила си в Twitter, че има не руски, а украински корени.

Породилата полемики реклама беше коментирана и от самия Духовни, който уточни, че с ролята му в рекламата няма за цел да подкрепи действията на Русия в Украйна. Той заяви, че има и украински, и руски корени. В изявлението си заявява, че е горд от своите руски, украински, шотландски и полски корени, както и от американската си принадлежност. Духовни уточнява, че гордостта от произхода му не означава подкрепа към политиката на тези държави.

Вижте и

dnes.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре