Сега четете
Звезди пълнят зала 16 НДК, суперзвезди – „Арена Армеец"

Звезди пълнят зала 16 НДК, суперзвезди – „Арена Армеец"

1Лили Иванова „Ритон“, Георги Христов, Веселин Маринов и „Фондацията“ мерят фенове през ноември

Ако един певец може да продаде билетите за зала 1 в столичния НДК (3380 места), значи е звезда. Ако успее да напълни, Арена Армеец“ (12 470 седящи места), значи е суперзвезда. Тази есен статута си ще проверят няколко родни величия.
Първа ще е Кичка Бодурова, която живее в САЩ, но след като припомни за себе си в шоуто „Музикална академия“ по ТВ7, разчита да събере феновете си на голям концерт. Той ще се казва „Благодаря ви“ и е планиран за 9 октомври в зала 1 в София. Генералната репетиция ще е на 1 август в Бургас – родния град на певицата.
Георги Христов, с когото Кичка влезе в сблъсъци, докато той я оценяваше като член на журито в същата
„Музикална академия“, се надява да напълни зала 1 на 26 ноември. Той прави и национално турне в 10 града, за да представи новия си албум. Понеже Христов си позволи две година пауза, шоуто му се чака с голямо любопитство.

Лили Иванова също обикаля 10 български града, като през септември ще пее на „Аполония“ в Созопол, в Бургас, във Варна, Велико Търново, в Плов див и Сандански. на 6 ноември ще е в НДК.

Актьорът Руслан Мъйнов доби самочувствие след пролетния си концерт с любими руски песни в операта и за 17 ноември си е резервирал зала 1. След това родните поп легенди зачестяват с по-каните. На 20 ноември е концертът на дует „Ритон“, а на 25-и – на Веселин Маринов.

Може би ви се струва лесно да се продадат билети за 3380 места, но не е. Фолк дивата Глория например в началото на 2014-а обяви, че мечтае да отпразнува 20 години на сцената в тази прословута зала. Засега концерт не е обявен. На 7 октомври обаче там ще пее Поли Паскова. На 27 ноември премиера ще има ансамбъл „Чинари“.
По-голям удар от това да напълниш зала 1 на НДК е да напълниш 4 пъти по-голямата зала, Арена Ареец“. Досега само Лили Иванова и „Сигнал“ се осмелиха да направят концерти там.

Вижте и

За да отбележи 25 години демокрация, на 10 ноември супергрупата „Фондацията“ си е запазила залата. Постоянните й членове Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански обещават с тях на сцената да са още рокаджии от ФСБ и „Щурците“. На 11 декември там ще пее и Николина Чакърдъкова.

| 31.07.2014 00:01 | Всичко за семейството | стр. 32 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре