Петимата най-прецакани от затварянето на ТВ7

tv7ИВАН И АНДРЕЙ
Черни дни настъпиха за продуцентите Иван и Андрей. Наложили се бързо в телевизионния ефир и продуцентския бизнес, сега „опосумите“ са на прага да изгубят всичко, което са съградили през годините.
Заради неясната съдба на ТВ7, пред Иван и Андрей стои сериозна заплаха доходите им да намалеят драстично.
Проблемите в телевизията са причина за спирането на много от предаванията в програмната схема, между които и мащабни проекти като „Къртицата“ и „Музикална академия“, чиито продуценти бяха именно опосумите.
Двамата ще трябва да се лишат от охолния живот, на който свикнаха през последните години.
Не само проблемите в работата стоят обаче пред Андрей Арнаудов, който след втория сезон на „Къртицата“ по

ТВ7 си вкара сам таралеж в гащите.

Очилатият продуцент хлътна по моделката Бориса Тютюнджиева, която, без да се замисли, се възползва от удалата й се възможност да бъде до богат мъж.

През последните месеци двамата обикалят скъпи дестинации заедно с Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева.
Бориса бързо се внедри в компанията им и изглежда няма никакво намерение да мърда оттам.
Говори се, че ТВ7 дължи на Иван и Андрей 80 милиона лева. Сума, която едва ли някога ще им бъде изплатена…

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА
Новината, че спират предаването й дошла като гръм от ясно небе за Николета.
Но по-големият удар за Ни Ло е, че няма да й бъдат изплатени 150 000 лева от стари хонорари, носи мълвата. Плеймейтката не може да приеме факта, че ще загуби толкова пари.
Именно финансовите проблеми на ТВ7 станаха причината за предсрочното излизане в лятна вакан.ция на повечето от предаванията на частната медия. Божиновица не е получавала заплата от март месец, както и папараците й, носи мълвата.
Лозанова преживява много тежко новината, че е работила без пари. Тъй като е отскоро в телевизията не може да си представи, че е възможно да работиш без да ти платят.
Определено трудно се преглъща фактът, че си водеща с претенции, но въпреки това се налага да останеш без хонорар.

Мартин Карбовски

Той също е много прецакан.
Защото продуцентска компания Телеман“, която бе работодател на Мартин Карбовски в Нова телевизия, е завела дела срещу него за 1,5 милиона лева.
Доскоро ТВ7 се занимаваше с юридическите проблеми на Карбовски. Но след като телевизията поиска обявяване в несъстоятелност, Мартин остана сам.
Сега ще трябва да плаща и космическите хонорари на юристите, които са за десетки хиляди.
Съдебните искове са за нарушения по договора им. Журналистът, който водеше продукциите „Отечествен фронт“ и „Директно Карбовски“, е обвинен от бившите си шефове и в погазване на журналистическата етика.
Собственикът на „Телеман“ ЕООД Боян Петков бе възмутен, че след бягството си в TV7 Карбовски излъчва материали, снимани с оператори и камери на бившите си началници.
Но още по-ядосан беше от факта, че журналистът си обрал крушите и отишъл при конкурентите, въпреки че не бил свободен агент, а имал обвързващ договор с продуцентите си до средата на 2014 г.
Заради дезертирането Петков брал срам пред Нова телевизия, тъй като фирмата му от своя страна имала контракт с медията, че ще произведе над 120 епизода от „Отечествен фронт“ и „Директно Карбовски“.
Говори се, че в момента бившите му продуценти доволно потриват ръце от фалита на ТВ7 и ще съдят Карбовски до дупка, а той ще играе „и сам воинът е воин“.

ЕМИЛ КОШЛУКОВ

Вижте и

Също сериозно е прецакан. Както и изместен от компанията „Hoy фрейм“ по някакви странни пътища, които останаха на тъмно и в задкулисие. Кошлуков е бесен, защото тъкмо направи име и трябва да спира и да търси ново поприще.

ИВА
Николова я напусна сама, но колегите й говорят, че се чувства много огорчена. Проблемът при нея е, че едва ли скоро ще си намери висока трибуна. Най-вероятно ще се върне към вестникарството, но там, знайно е, пари няма и хонорарите са повече от скромни.
За съжаление на Ива Николова, тя трябва да каже „сбогом“ на лъскавия живот на телевизионерка и да се върне към прашасалйте и бедни вестници.

29.07.2014 00:07 | Шок | стр. 7

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре