desislava_toshevaФинансовият колапс е на път да съсипе окончателно ТВ7, научи ПИК. След като през последните два месеца от ефира бяха свалени цели 16 предавания, а голяма част от журналистите си тръгнаха, сега кризата засегна и ръководството.

Медията ни научи, че изпълнителната директорка на телевизията Десислава Тошева е хвърлила своята оставка вчера в 23.58 ч. с мейл, в който е изразила благодарността си към екипа. Предишният ден Тошева цял ден е висяла пред Агенцията по вписванията, за да бъде отписана като материално отговорно лице в медията и по този начин да не носи отговорност за заплатите.

Така са попарени надеждите на стотици служители в телевизията, които са очаквали да получат през тази седмица своите възнаграждения. Повечето от репортерите са приели постъпката й като напускане на потъващия кораб. До момента се посочва, че дълговете на телевизията са достигнали рекордните 85 милиона лева. Достигналият по времето на Николай Бареков до рекордни висоти рейтинг, сега е ударил дъното. В момента телевизията е изключена и от повечето кабелни оператори.