412550_362521740444582_1486683269_oНина Рангелова смени американския басейн с българския и зарадва любителите на плуването у нас. Само за 4 дни тя спечели 10 титли на държавното първенство, което се проведе на столичния басейн “Диана” / 24-27.07/. Рангелова учи в Южния Методистки университет в Далас , специалност „Комуникации и връзки с обществеността”.

Има шанс да участва на състезания заедно с големите звезди на световното плуване. С предмети на шампиони като Майкъл Фелпс и Райън Лохте , Нина организира благотворителен търг в помощ на 8 – годишния Алекс, който страда от аутизъм. Инициативата бе организирана с помощта на федерацията ни по плувни спортове и Асоциацията на българските плувци.

Рангелова лично връчи събраните средства на малкия плувец, който живее в Пловдив. В момента, Нина Рангелова се подготвя за Европейското първенство в Берлин , което ще се проведе през месец август.

Другите ни представители ще бъдат Венцислав Айдарски, Мартин Желев и Никола Димитров. Нина Рангелова – за спорта и живота извън басейна. Какво сподели шампионката по плуване, вижте в репортажа излъчен в предаването „Зона Спорт” по bTV Action.

[spider_facebook id=”1″]