По-провокативен, по-забавен и по-изненадващ отвсякога. Защото това е сезонът на юбилеите. 2014 г. “ВИП Брадър” се обръща към корените си, за да “почете” тридесетата годишнина на литературния първоизточник на шоуто – книгата “1984” на Оруел, както и 70 години от 9-ти септември 1944 г.

Съвсем естествено темата на сезона е провокативно и забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето, взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу, чиято крайна цел, както винаги, е да забавлява зрителите. Представете си епохата на соца, изчистена от политика и драматизъм и вкарана в машината на абсурда и забавлението, наречена “ВИП Брадър”.

655-402-vip-bradyrТози сезон проектът има за цел да намери една обща за различните поколения платформа, през която без тежки сантименти и предразсъдъци, по весел и забавен начин да разкаже абсурдите на епохата. И тази “рамка” да подсили естествения ход на предаването – интересни персонажи, изолирани в Къщата, докато “химията” на отношенията помежду им достигне до точката на кипене на емоциите и реакциите.

Сезонът “ВИП Брадър” “Образцов дом” наистина ще бъде уникален. Нищо няма да е такова, каквото сме гледали. Всеки участник ще бъде “таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на “ВИП Брадър” ще са по-усъвършенствани дори от тези на Държавна сигурност, така че да се гарантира безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

Кой кой е? Защо? Каква е тайната му мисия и има ли изобщо такава?

Участниците следват ли предварително начертан план и само “Биг Брадър” ли дърпа конците? Да очакват ли зрителите “зрителна измама”, кой и кога ще им заложи капана?

Отговорите, които водят до следващите въпроси – от септември по Нова ТВ.

[spider_facebook id=”1″]