Сега четете
Тицин застреля под прикритие

Тицин застреля под прикритие

Под прикритие„Под прикритие“ повече няма да бъде сниман въпреки добрия сценарий, предложен за продължението на култовия сериал, казаха пред „Телеграф“ хора от екипа на поредицата.

От БНТ все още официално не са съобщили дали ще има пети сезон на екшън криминалето, но неофициални източници от държавната медия твърдят, че в нея няма предвиден бюджет за този сериал. Вместо това били изнамерени пари за втория сезон на определяния от мнозина критици като найслаб в историята на родното кино сериал „Четвърта власт“, продуциран от Найо Тицин.

Избити
Много от героите в централните роли н а „Под прикритие“ бяха избити. В последните сезони се наблюдаваше и тотално игрово превъзходство на актьорите в ролите на мафиотите за сметка на тези в ролите на ченгетата, от които само Владо Пенев се открояваше с титаничното си екранно присъствие. Въпреки това източници на „Телеграф“ потвърдиха, че има готов сценарен проект за петия сезон с доста промени точно сред ченгетата. Той обаче едва ли ще бъде реализиран.

Вижте и

Фантастика
В същото време по-голямата чест от екипа на „Под прикритие“ вече се готви за снимките на друг голям сериал, но този път за bTV. Сериалът щял да има доста екшън, дори и с лек уклон към фантастиката, казаха загадъчно родни кинаджии. Ако това е вярно, той ще е първият български сериал с моменти на научна фантастика от времето на „Четвъртото измерение“ с Анани Явашев, който беше направен през 70-те години.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре