Сега четете
Вечното дерби може да остане на „тъмно"

Вечното дерби може да остане на „тъмно"

levski-cska_0Ултиматум към ТВ7 да плати над 2 млн. лв. до петък

Вечното дерби между ЦСКА и „Левски“ в неделя може да отпадне от телевизионния ефир. Това заплаши пред „Преса“ Атанас Караиванов, управител на фирмата собственик на правата „футбол Про Медия“. Причината е забавено плащане от над 2 млн. лв. от страна на ТВ7, която по договор трябва да излъчва мачовете до 2016 г.

„След като алармирахме за опасността в петък, от телевизията ни увериха, че ще намерят парите и че държат да продължат партньорството си с нас. До момента обаче плащане няма. Ако такова не бъде направено до петък, няма да допуснем камерите на медията до стадион „Васил Левски“. В такъв случай идната седмица може да пристъпим към разваляне на договора“, каза Караиванов.

Двубоят между „червени“ и „сини“ в неделя от 20 часа е залегнал в програмата на ТВ7 за втория кръг. От медията бяха категорични пред „Преса“, че ще предават срещата пряко.

Караиванов призна, че ръководствата на няколко други телевизии вече са се свързали с него, за да предложат оферти за излъчване на шампионата. „Едни искат да вземат правата върху цялото първенство и да излъчват по няколко мача от кръг.

Вижте и

Желанието на други пък е да си поделят срещите с конкурентни телевизии. Засега обаче не преговаряме с никого. Най-добрият вариант за всички е ТВ7 да изпълни ангажиментите си и да не прекратяваме договора“, каза още Караиванов.

| 22.07.2014 00:30 | Преса | стр. 32 | Иван ЖИКОВ

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре