andrea bocelliДиана Любенова и Петя Дикова се докосват до професионалния и интимен живот на звездите

Четири от най-големите съвременни звезди ще дадат ексклузивни интервюта за Петя Дикова и Диана Любенова този уикенд.

Тази събота, 19 август, от 11 часа, предаването COOL…T  ще гостува в дома на ангелогласния Андреа Бочели в италианския град Пиза месец преди концерта му в София.Пред водещата Петя Дикова той ще разкрие защо на 55 години се връща отново в университета, защо дава над половин милион долара за разработването на нови продукти за слепи и откога се увлича по водните ски и ездата.

Единствено пред камерата на COOL…T в първото си телевизионно интервю за българска медиа ще застане диско иконата Глория Гейнър. Световноизвестната изпълнителка ще разкрие за българските си фенове защо се е превърнала в абсолютна гей икона, след като изпява тоталните хитове „Will Survive” и „I Am What I Am” и защо след 24-годишен съвместен живот се развежда с бившия полицай Линууд.

Малко преди това в предаването „Тази събота” Диана Любенова ще представи втората част на  интервюто с  актрисата, която изигра Фрида Кало и бунтарката от „Десперадо”, световноизвестната звезда Салма Хайек. В разговора холивудската звезда ще разкрие за колко минути може да реши судоку за напреднали, защо три пъти се е отказвала да се омъжи, как се е стигнало до там да превърне дома си във ферма за животни и с гордост ще заяви за своята дъщеря, че „тя е толкова талантлива, може да направи всичко, което пожелае”.

В предаването „Тази неделя” на 20 август, ексклузивно от италианския остров Иския Дарина Павлова ще даде специално интервю на Диана Любенова за bTV. В него вдовицата на Илия Павлов ще разкаже за приказната сватба на дъщеря й във Флоренция, защо Джордж Клуни е вече част от семейството й, както и коя е новата любов в живота й.

[spider_facebook id=”1″]