Alex&MAriaИталианец от Европейската доброволческа служба заложи на рок в първия ден от прослушванията

Тя е носител на титлата „Най-добър танцьор на България по хип-хоп” за 2012 г. Четири пъти е била национален шампион на България самостоятелно и два пъти – шампион в група. Учила е в Лос Анджелис, а тук в България е танцувала с хореографа на Майкъл Джексън. Tя е съдия на почти всички състезания по хип-хоп, а вчера се яви и на кастинга на X Factor в София – готова да докаже, че освен танцов, притежава и музикален X Factor. Колоритната кандидатка се закани да впечатли екипа на шоуто не само с интересната си биография и усет към танца, но и с рапирането си.

След американския рапър с пловдивски корени, който се яви на кастинга на шоуто в града на тепетата, в столицата отново имаше международно присъствие в лицето на млад италианец, дошъл в България преди няколко месеца като част от Европейската доброволческа служба. Желанието му да помага на хората го довежда в България, където е решен да остане поне до 2015 година и да помага на различни неправителствени организации. Признава обаче, че музиката винаги е била част от живота му, което го кара да се яви и на X Factor. Някога фронтмен на италианска рок банда, днес той отново обеща да впечатли екипа на шоуто с рок изпълнение.

Уличен музикант пък предизвика истински купон в залата за регистрация в НДК – само с помощта на китарата си той събра всички кандидати в импровизирано групово изпълнение. Момчето, което съвсем скоро предстои да завърши училище, признава, че свири на китара само от няколко месеца, но от години намира истинско удовлетворение в това да бъде уличен музикант и да забавлява хората.

Кои ще бъдат другите таланти, които ще направят заявка да бъдат новия X Factor на България, ще разберем през следващите три дни – до 16 юли, когато ще се проведат прослушванията за музикално шоу №1 в света в столицата.

[spider_facebook id=”1″]