GLOBULGlobul и списание “Мениджър” организираха петото поредно издание на своя ежегоден Зелен бизнес форум, който през тази година премина под надслов „Зелената реиндустриализация“.

Представители на водещи български компании, държавните институции и медиите, дипломати и експерти обсъдиха различни теми от областта на зеления бизнес, включително възможностите за въвеждане на т.нар. „кръгова“ икономика в България, възвращаемостта на зелените инвестициите, новостите в сферата на устойчивия бизнес.

Специални гости на форума са заместник-кметът на София Дончо Барбалов и Тале Кандал, временно управляващ посолството на Кралство Норвегия в България.

Петото издание на форума откриха редакционният директор на списание „Мениджър“, Максим Майер и Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ на Globul, който представи четвъртия пореден Доклад по корпоративна отговорност на компанията и сподели опита на Globul в областта на „умните мрежи“, както и изградената за нуждите на компанията фотоволтаична централа.

Докладът съдържа подробна информация за дейността на Globul през 2013 и данни за постигнатите резултати. С ежегодното публикуване на този доклад, компанията ясно заявява своя ангажимент към околната среда, обществото, служителите, клиентите и партньорите си, и се утвърждава като лидер в областта на корпоративната отговорност в България.

[spider_facebook id=”1″]