Сега четете
Гарелов гневен: Искам си парите от ТВ7

Гарелов гневен: Искам си парите от ТВ7

tv7 GarelovДължат ми пари, но аз вече не знам кой ми ги дължи – TV 7 или „Ноу фрейм медия“. Те първо трябва да изчистят отношенията помежду си. Знам, че със сигурност няма да си вземем парите с месеци. Те може поне година да се съдят. Това коментира пред „Галерия“ водещият на „Оригиналът“ Иван Гарелов.

На въпрос колко пари му дължи медията, той отсича: „Това е нахален въпрос. Знам, че търсите клюка и искате да разберете какви пари взимам. Когато си ги изработил и не ти ги дават, винаги е обидно, независимо дали става дума за малко, или много“.
Гарелов обяснява, че не знае съдбата на предаването си. „Не знам какво ще стане с предаването и не мисля, че някой има яснота. Ръководството си има други грижи в момента“, коментира мистър Панорава. И допълва, че всички са потърпевши от ситуацията в момента.

Сега изведнъж всички рухваме, оставаме без работа, оплаква се водещият. Той обаче бил печен и въпреки че изживява проблема, щял да се справи със ситуацията.

Вижте и

Некоректно е да заемам героични пози и да обявявам, че напускам в знак на протест. Смятам, че това е некоректно спрямо институцията, за която съм работил, казва още Гарелов. По думите му заради естеството на предаването му нямало да си намери работа поне до изборите. Първият път, когато останах без работа, беше за 12 години, още 12 не бих издържал, защото нямам време, смята водещият.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре