Сега четете
Истории от кухнята…

Истории от кухнята…

obraha-doma-na-ivan-i-irina-68226Красивата половинка на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, дебютира като писател

Разказът на Ирина „Заради всеки вкус, който светът ти предлага“ е включен в сборника „Истории от кухнята“. В текста авторката разказва за всички емоции, през които преминава главната героиня, след като се разделя завинаги с една от жените, на които най-много държи в своя род.

Издателката от Смарт букс Мариана Добранова представи авторите и най-новото издание от поредицата „Истории от…“ на елегантна промоция в столичния Culture Beat. За всекиго от тях тя каза по няколко думи и сподели, че идеята за създаването на „Истории от кухнята“ се е родила именно от приятелството между Добранова и авторът и водещ на предаванията по TV7 „Ангел парк“ и „Град на ангели“. Младите жени се увличат от готвенето и всички истории, които събират хората около символа на домашното огнище – семейната трапеза. Специално за премиерата на „Истории от кухнята“ Ирина Тенчева донесе направена от самата нея питка, приготвена по рецепта на обичаната й баба и поднасяна при посрещането на скъпи гости.

Журналистът Косьо Филипов изненада присъстващите с баница, която призна, че е направил сам, часове преди да дойде, за да получи заслужените аплодисменти за разказа си, озаглавен Goccia cTamore – Капка любов. На журналиста дори му се наложило да купи тава, в която да изпече кулинарния си сюрприз. За присъстващите издателката Добранова разкри, че през август ще излезе още един сборник под шапката на Смарт букс – „Истории от куфара“, в който със свой текст ще участва Евгени Минчев. Следва „Канела и барут“ – историята на една пиратка, която пленява изкусен готвач, „и всички истории, които произтичат този факт“ – каза в заключение Добранова.

Вижте и

По сп. Story | стр. 61; 62 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре