Сега четете
All Channels е новата ПР и дигитална агенция на Мтел

All Channels е новата ПР и дигитална агенция на Мтел

news__fa2e1724edb9d9ec5633d674d63bcd66All Channels е новата ПР и дигитална агенция на Мтел Tweet Новата ПР и дигитална агенция на Мтел е All Channels. Звената All Channels | PR и All Channels | Interaction поемат обслужването на информационната и комуникационна програма на телекома. Те ще отговарят както за външните и вътрешните, така и за онлайн репутацията и комуникационните активности на оператора. Конкурсът за избор на комуникационен партньор стартира през април и в него участваха седем ПР агенции.

Богатият опит в предоставянето на интегрирани комуникационни решения, креативните идеи и ефективните презентационни умения бяха основен фактор при избора на агенция. Досега обслужваща агенция на оператора беше Грейн адвъртайзинг, която в последните години помогна на Мтел да се утвърди на телеком пазара като лидер и да създаде тренд, който останалите играчи следват. All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се развива до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги.

В момента групата има няколко обособени комуникационни звена – All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy. All Channels е носител на титлата „Агенция на годината“, присъдена от Българската Асоциация на ПР Агенциите, за 2012, 2013 и 2014 година. All Channels е и единствената българска комуникационна агенция, носител на 11 международни награди и над 20 номинации. Компанията притежава и десетки отличия от български конкурси

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре