Проф. Тодор Танев: Вероятно „България без цензура” ще има място в парламента

proftanevВероятно „България без цензура” ще има място в парламента. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” политологът проф. Тодор Танев, преподавател от катедрата по Публична администрация в СУ. „Очевидна е разликата в говоренето и присъствието на Николай Бареков в сравнение със седмиците преди европейските избори и сега и не вярвам един журналист, с практика и образование, да се е повлиял само от това, че е отишъл до Брюкслел.

Той не е бил екскурзиант в Брюксел”, каза проф. Танев. По думите му, Николай Бареков се опитва да се впише в общата политическа ситуация и да намери по-конкретното място за едни по-важни за България избори, каквито ще бъдат парламентарните в сравнение с европейските. „Тоест в момента се показва нещо като по-цивилизовано лице. Все пак да не забравяме, че много българи навремето се гласуваха за месии. Българският бизнес блок, след това да не казвам титулувани величия и какво ли не.

Той запълни добре, не защото е толкова талантлив, а защото на някого трябваше нов вид партия и той обслужва същите тези хора и ще продължи да ги обслужва, тъй че вълкът кожата си може да мени, но дали си сменя зъбите, това не знам”, каза още проф. Тодор Танев.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре