Prestyplenia bez granitsi_3След невероятния успех на първия сезон на сериала създаден от Люк Бесон и Франк Филипон, „До краен предел”/No limit/ пристига с нови 14 епизода на екрана на канала за екшън и приключения AXN! От 7-ми юли, всеки понеделник от 22:00 часа, феновете на ексцентричния агент под прикритие Винсент Либерати ще могат да проследят лудото му завръщане! Ако обърканият семеен живот и нелечимият тумор не ви се струват достатъчно неприятни, Винсент ще се озове с нов партньор и то не кой да е, а последната изгора на бившата му съпруга Александра. Искри хвърчат във всички посоки, дори когато от двамата се очаква да си партнират на 100 процента, за да заловят мистериозна престъпна организация известна под името „Черната ръка”, ръководена от бивш полковник от специалните части.

 

От 4-ти юли, всеки петък от 22:15, AXN Black завърта премиерно оригиналната продукция на Sony Pictures TelevisionNetworks-„Престъпления без граници” /Crossing Lines/,с участието на Уилям Фичнър и Доналд Съдърланд, чиято световна премиера мина през есента на 2013 по базовия AXN. За да се справи със специфичната същност на престъпления на територията на цяла обединена Европа, Международният наказателен съд в Хага създава специални екипи, чиито правомощия нямат граници. Престъпления без граници” е историята на един такъв екип, съставен от петима полицаи с различна националност, ръководени от капитан Луи Даниел. Макар, че нямат общо помежду си, членовете на екипа трябва да се научат да живеят и работят заедно, в едни от най-опасните и потенциално смъртоносни условия. Поместено в неупотребяван склад, това подразделение на Международния наказателен съд, се сблъсква с бюрократични, правни и културни пречки, докато прекосява най-екзотичните точки на света. Изпълнено с напрежение, опасности и екшън, тяхното ежедневие е изцяло отдадено на правосъдието.  Взаимоотношенията между героите са истинска сага за силата на приятелството, взаимното доверие и вътрешната красота.

 

От 5-ти юли – събота, AXN White започва излъчването на премиерния за канала 4-ти сезон на трикратният носител на ЕМИ „Военна прокуратура”/J.A.G./. Разположен сред света на изтребители, атомни подводници и самолетоносачи, сериалът проследява кариерата на находчивия адвокат и офицер от флота Хармън Раб, който играе най-различни роли – на следовател, прокурор и защитник. Негов партньор е подполковник Сара Маккензи – уверена и корава, но емоционално уязвима, също успешен адвокат към флота. Заедно те ​​използват своята интелигентност и решителност, за да разкриват тайните зад военните дела свързани с убийства, измяна, шпионаж.

 

 

За AXN:

AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион – Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

За Sony Pictures Television:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com), е компания на Sony Pictures Entertainment – един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия. Тя произвежда и разпространява програми от всякакъв жанр за всевъзможни платформи, включително сериали, телевизионни и игрални филми, и развлечения за семейството по целия свят. В допълнение към един от най-богатите каталози с награждавани филмови заглавия, телевизионни програми и формати, Sony Pictures Television (SPT) разполага с актуални програмни предложения, които включват едни от най-високо оценяваните телевизионни сериали и игри, оригиниални анимационни сериали и награждавани праймтайм драми, комедии и минисериали. В международен план SPT произвежда продукция от над 6 000 часа годишно в повече от 70 държави. SPT  има 18 собствени или джойнт-венчър производствени компании в 15 държави извън САЩ и разполага с представителства в 33 страни, за да обслужва по-добре своите клиенти и партньори в глобален мащаб. Портфолиото на световните телевизионни мрежи на SPT включва над 124 канала, достъпни в повече от 159 държави, достигащи до над 800 милиона домакинства по целия свят. SPT създава оригинално съдържание и управлява премиум онлайн видео уебсайта Crackle. В допълнение към това, SPT притежава продуцентската компания Embassy Row и Sony Movie Channel, и държи частична собственост в кабелния канал GSN, триизмерния канал 3net, водещия уебсайт за ужаси и трилъри и портал за видео по поръчка FEARnet, и търговската компания ITN Networks, Inc.  SPT advertiser sales е една от водещите компании за търговия с рекламно време и управлява целия рекламен инвентар на SPT, така както и цифровия бизнес в САЩ, включително FEARnet, DrOz.com и PlayStation.

[spider_facebook id=”1″]