bgonairКакви ключови позиции в Европейския съюз пропуска България, докато се занимава с вътрешни скандали- ще коментира Саша Безуханова

В поредното издание на предаването „Полиграф” пред Светла Петрова застават: заместни-председателят на ПГ на ГЕРБ – Димитър Главчев със своя коментар за последните представления на парламентарната “арена” преди разпускането на 42-то НС заради предсрочния вот.

Той коментира необходимостта от бързото включване на България в Банковия съюз, както и евентуалното въвеждане освен на енергиен борд, така и на съдебен борд. Ще работи ли парламентът въобще до началото на августовската ваканция – отговорите в „Полиграф”.

Също на 5 юли при Светла Петрова участва Саша Безуханова, създател на движението “MOVE.BG, със своя анализ за това какви ключови позиции в Европейския съюз пропуска България, докато се занимава с измислени вътрешни скандали. В третата част на “Полиграф” – “Полемично” , експертът по сигурността Славчо Велков и журналистът Тома Томов коментират размера на заплахата за света от създадения преди дни халифат “Ислямска държава” в Ирак и Сирия.

www.bgonair.bg |