Kabaivanska_Ivanov

Автор: Ладислав Цветков

Каква е връзката на Мика Стоичкова с Григор Димитров ще разкаже младата дама пред Светослав Иванов тази събота от 17:00 часа

„120 минути” – предаването, което най-големите припознават като свое, тази събота ще предложи на зрителите на bTV да изпитат удоволствието от един неподправен и искрен разговор с оперната прима Райна Кабаиванска. Един разговор с много сълзи, смях и откровения. „Когато пях на погребението на Павароти си казах че не трябва да правя само едно, да поглеждам към ковчега”, през сълзи разказва Кабаиванска. „Намерих го в Чили, хванах го за ръка и го заведох в Италия”, така започва пътят на един от идолите в операта днес. Кой е той зрителите ще разберат от българската прима в събота, в „120 минути” от 17.00 часа.

На 5 юли Светослав Иванов ще срещне зрителите и с мексиканския писател, който обвини Камата за смъртта на дядо си, починал от инфаркт след гола срещу Мексико през 1994-та. В ролята на защитника – Мика Стоичкова, с която водещият ще разисква и феномена Григор Димитров, с когото Мика е делила една квартира в Испания.

[spider_facebook id=”1″]