jeni_kalkandjieva_bul_Конкурс ще има, но не под формата на риалити

Родните хубавици с биография на модния подиум могат да си отдъхнат „Мис България” ще има противно на слуховете за пауза заради липса на финанси и стройна организация. През последните три години Жени Калканджиева сподели правата за конкурса с !No Frame Media, на които са поверени повечето външни продукции в TV7. Тяхна беше идеята най-красивата българка да се търси в рамките на риалити, в което лъсваха предимно лошите хигиенни навици на момичетата, грубият им махленски изказ и сексиграчките им за разтуха извън обсега на камерите.

„Разбира се, че конкурс ще има, но ще протече постарому – в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто мачкаше престижа на „Мис България”. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна”, каза за „Монитор” шефката на „Визаж”.

Подготовката за конкурса тече с пълна пара, а опциите за провеждането му са две – през август на морския бряг или през септември в София. Претендентките от градове като Пловдив, Русе и Бургас, които вече са имали своя мис, ще се класират автоматично за състезанието, а в другите градове ще текат предварителни кастинги. „С моя опит и екип такова шоу се организира и за седмица, стига да има достатъчно пари. Ситуацията на пазара е сложна, затова и „Мис България” тази година ще е скромен, но изпипан и елегантен”, категорична е водещата на „Жените говорят”.

| 04.07.2014 01:07 | Монитор | стр. 40 | НАДЕЖДА ПОПОВА

[spider_facebook id=”1″]