Сега четете
Релфитата са най-дразнещата разновидност на снимките от всички

Релфитата са най-дразнещата разновидност на снимките от всички

140416-biden-obama-instagram-jms-2141_dac6435e3354f272606083beda6c7a62
Обама и Байдън в „Звяра“. Кадърът е първият, качен на току що създадената страница в „Инстаграм“ на вицепрезидента. …

Социолози от Харвардския университет са установили, че релфитата (relfie) – селфи с любим човек – са най-дразнещата разновидност на снимките от всички, качени в социалните мрежи, съобщи в. „Мирър“. Подробности за изследването са публикувани в книгата „The Science of Relationships“.

Експерти, занимаващи се с изследване на проблемите в любовните отношения, са направили заключението, че релфитата (relationship selfie) предизвикват негативни емоции у ползвателите на социалните мрежи и качването на подобни снимки може да доведе до загуба на приятели.

Социолозите са стигнали до този извод на базата на анкета, в която са участвали 200 доброволци. За целите на експеримента учените са създали във Facebook страници на измислени хора, на които са качили различни снимки. След това са помолили доброволците да дадат оценка на въпросните страници и да покажат кои са им най-неприятни и кои им харесват най-много.

На повечето от анкетираните най-неприятни са се сторили релфитата и романтичните снимки. Като по-приятни са били определени хората, които не са качили информация за личния си живот./БТА

Вижте и

 

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре